LR FIT PARTNER

Doba, kterou lemuje covid nám dává nahlédnout, jak na tom naše společnost je. Ne jen skrz imunitu, ale i kondici a duševní zdraví.

Myslíme a věříme, že každý dobrý a progresivní zaměstnavatel by měl chtít pro své zaměstnance to nejlepší a to nejlepší by měl od nich vyžadovat. Již Tomáš Baťa věděl, že výkonný zaměstnanec je odpočinutý a v kondici.
Pokud chcete, aby vám práce nejen fyzická, ale i psychického charakteru šla od ruky, tak jsou pohyb a dobré stravovací návyky nezbytným zvykem každého zaměstnance.

Navíc kvalitní lidské zdroje jsou nezbytnou součástí úspěšné firmy, proto by měl každý zaměstnavatel klást důraz na zaměstnanecké benefity, které zaměstnanec ocení a budou mu k užitku.
Další věcí co v rámci partnerství můžeme nabídnout, tak spojit vaši značku s něčím pozitivním a to věříme, že právě LR FIT je. Chceme a děláme maximum pro zvýšení povědomí o kvalitním pohybu, stravě.

Jste majitelem firmy, máte na starost zaměstnance, nebo jste zaměstnancem a rád byste nás doporučil svému vedení, aby s námi spolupracoval? Neváhejte mi napsat na lukas@lrfit.cz

Co chceme v rámci partnerství nabídnout?

  • diagnostika zaměstnanců přímo ve firmě + vyhodnocení (máte přehled v jaké kondici jsou vaši zaměstnanci?)
  • systém přednášek ve firmě (počet a obsah je o dohodě plnění)
  • budget na cvičení v LR FIT ( záleží na výši plnění)
  • přístupy pro zaměstnance do našich online programů
  • cvičení přímo ve firmě (např. hygiena sezení, pohybu – může být jak pro lidi z kanceláří, tak třeba ve skladu, ono je totiž dost možná bolí záda a nemusely by)
  • uvedení partnerství na našich webových stránkách, sociálních sítích i přímo fyzicky v LR FIT

Nabídku vám po konzultaci rádi připravíme na míru, myslete na své zaměstnance a buďte tak atraktivní zaměstnavatel! Připravíme nabídku, jak pro malou rodinou firmu, tak pro velkou společnost, jsme plátci DPH, takže si nás zahrnete jednoduše do svých nákladů a víte hlavně, co za své peníze dostáváte.

Pokud se vám spojení se značkou LRFIT líbí, neváhejte mě kontaktovat pro případnou spolupráci. lukas@lrfit.cz

Lukáš Rubecký
jednatel LR FIT

close

Newsletter

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *